Siirry pääsisältöön

Odottamista ja toivomista


Tämä kasvattaminen on yhtä odottamista ja toivomista. En jaksa edes aloittaa alusta, mutta monta vuotta on odotettu ja toivottu vaihe kerrallaan milloin mitäkin. Diivan kohdalla on odotettu ja toivottu terveyttä ja jalostuskelpoisuutta, sitten juoksuja, astutuksen onnistumista ja pentuja. Sitten odotettiin ja toivottiin, että ensimmäiset pennut ovat terveitä ja kasvatustyö saisi jatkoa. 

Tänä keväänä on odotettu taas juoksuja ja seuraavaksi toivotaan huomisen astutusreissun onnistumista, eli taas on tavallaan aloitettu alusta tämä kaikki odottaminen ja toivominen. Tämä on oikeasti todella mielenkiintoista ja kiehtovaa, vaikkakin välillä vähän pitkäveteistä. Onneksi elämä on paljon muutakin, kuin ainaista odottamista ja toivomista 😊

Pentukyselyitä on tullut aivan valtava määrä. Olen lukenut kaikki, mutta millään en ole ehtinyt jokaiseen vastata. Pyrin kasvattamaan rodunomaisia ja terveitä pentuja ja pentujen kodeilta toivon, että pentu on perheenjäsen josta sitoudutaan huolehtimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi suuri toive on, että pennut saavat aikuisena virallisen terveystutkimuksen lonkkien, kyynärien, polvien ja silmien osalta. Tiedän, etten voi tätä vaatia keneltäkään, mutta koteja miettiessäni pyrin etsimään sellaiset ihmiset, jotka tutkimuksiin rehellisesti sitoutuvat. Terveystiedot ovat tärkeitä kasvattajien lisäksi myös koirien perheille itselleen!


Diiva onneksi osaa elää hetkessä. Ainoat pienet odottamiset elämässä on lupa mennä ruokakupille. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cause I'm yours?

  Hän on Kauraniemen Cause I´m Yours. Hän on tyttö Diivan ja Guccin pentueesta (s.11.6.2022) ja etsii vielä itselleen sitä oikeaa ihmistä. Tämä pentu on pentueen rohkein ja touhukkain. Hän etsii itselleen ensisijaisesti harrastavaa ja näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Oletko se sinä? 

Pentuja!

Vastasyntyneet Diiva ja Gucci saivat toisensa eräänä huhtikuisena iltana ja sen seurauksena meidän pentulaatikossa tuhisee neljä 11.6.2022 syntynyttä pikkumustaa. Sukupuolijakauma tasan, kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Jälleen kerran Diiva on hoitanut pennut tunnollisesti ja rakkaudella, ja kasvattajan tehtävä on ollut lähinnä ihmetellä ja ihastella pieniä vadelmatassuja.       Tytöt Pojat

Pentusia!

Diivaa seuratessa olen ollut hiljaa mielessäni vahvasti sitä mieltä, että pentuja on tulossa. Merkit ovat olleet selvät ja päivä päivältä vain vahvistuneet. Halusin kuitenkin olla aivan varma ja käytin Diivan tiineysultrassa tänään kun vuorokausia ensimmäisestä astutuksesta on kulunut 29. Ja kyllä, pieniä sheltinalkuja löytyi yhteensä neljä. Kaikkien sydän löi, eli tähän mennessä kaikki hyvin.  Yksi salamatkustajista. Kuva on vähän kehno, mutta onpahan joku muisto käynnistä kuitenkin.