Siirry pääsisältöön

Diivan poikatrio on nähnyt päivänvalon!

Pitkä urakka on vihdoin ohi ja pentulaatikossa tuhisee kolme aivan upeaa poikaa. Diivan lämpöpiikki käväisi nopeasti tiistaina iltapäivästä ja melkeinpä samantien alkoi välillä raivokkaaksikin yltyneet pesäntekopuuhat. Sitten vain odoteltiin... meni ilta... yö... ja vielä seuraava aamukin. Eilen iltapäivästä, tiineysvrk 62, alkoi supistukset voimistua ja pennut syntyivät lopulta ilman isompia ongelmia. 

Kaikki olivat hyvin elinvoimaisia alusta asti ja marssivat määrätietoisesti maitobaariin aivan omatoimisesti. Diiva on jälleen aivan loistava äitikoira ja pitää huolta pienokaisistaan. Pennuilla on ikää pian vuorokausi ja jokainen on hienosti nostanut painoaan. Diiva on myös toipunut synnytyksestä tosi hyvin, vaikka se niin pitkäksi venyikin; ruoka maistuu ja häntä heiluu. Tällä hetkellä ei siis ole huolta huomisesta!

                 

Diivan uutukaiset parin tunnin ikäisinä


Poika 1


Poika 2


Poika 3


                                                             

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cause I'm yours?

  Hän on Kauraniemen Cause I´m Yours. Hän on tyttö Diivan ja Guccin pentueesta (s.11.6.2022) ja etsii vielä itselleen sitä oikeaa ihmistä. Tämä pentu on pentueen rohkein ja touhukkain. Hän etsii itselleen ensisijaisesti harrastavaa ja näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Oletko se sinä? 

Pentusia!

Diivaa seuratessa olen ollut hiljaa mielessäni vahvasti sitä mieltä, että pentuja on tulossa. Merkit ovat olleet selvät ja päivä päivältä vain vahvistuneet. Halusin kuitenkin olla aivan varma ja käytin Diivan tiineysultrassa tänään kun vuorokausia ensimmäisestä astutuksesta on kulunut 29. Ja kyllä, pieniä sheltinalkuja löytyi yhteensä neljä. Kaikkien sydän löi, eli tähän mennessä kaikki hyvin.  Yksi salamatkustajista. Kuva on vähän kehno, mutta onpahan joku muisto käynnistä kuitenkin.   

Pentuja!

Vastasyntyneet Diiva ja Gucci saivat toisensa eräänä huhtikuisena iltana ja sen seurauksena meidän pentulaatikossa tuhisee neljä 11.6.2022 syntynyttä pikkumustaa. Sukupuolijakauma tasan, kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Jälleen kerran Diiva on hoitanut pennut tunnollisesti ja rakkaudella, ja kasvattajan tehtävä on ollut lähinnä ihmetellä ja ihastella pieniä vadelmatassuja.       Tytöt Pojat