Siirry pääsisältöön

Pentujen terveystarkastus - kolme tervettä pupsia!

Tänään oli pentujen ensimmäinen pidempi automatka kun suunnattiin Ouluun, Kamuun, pentutarkastukseen. Matka meni hyvin alkumatkan pieniä soraääniä lukuun ottamatta. Sydämistä ei kuulunut ylimääräisiä suhinoita, silmät oli terveet ja jalkovälipallukatkin oikeilla paikoillaan. Tähän asti siis kaikki priimaa!

Sirutusta olen siirtänyt ja siirtänyt kun nimiä ei ole ollut, mutta tänään sekin asia hoidettiin pois päiväjärjestyksestä. Nimien keksiminen alkoi muistuttaa meillä kotona jo farssia, mutta lopulta siitä(kin) selvittiin. Kun on kyse B-pentueesta, piti nimissä olla jotain b-kirjaimella alkavaa. Päätin, että näiden pentujen nimissä etuliitteenä on Beloved, rakastettuja kun ovat. Ja koska ovat niin huippuja, niin perään tuli huippu englanniksi, huippu latinaksi ja Halti. Se siitä, tämän prosessin tuloksena syntyi myös läjä nimiä kaikista muista aakkosista. Ehkäpä niihin palataan piakkoin ;)

Kotimatkalla poikettiin vielä vähän jaloittelemassa Ninon emännän, Päivin luona. Pennut tulivat kopasta ulos reippaasti ja rallattelivat vieraalla pihalla kuin omallaan. 



Siinä he ovat:
Kauraniemen Beloved Halti (vasemmalla)
Kauraniemen Beloved Peak (keskellä)
Kauraniemen Beloved Altus (oikealla)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Cause I'm yours?

  Hän on Kauraniemen Cause I´m Yours. Hän on tyttö Diivan ja Guccin pentueesta (s.11.6.2022) ja etsii vielä itselleen sitä oikeaa ihmistä. Tämä pentu on pentueen rohkein ja touhukkain. Hän etsii itselleen ensisijaisesti harrastavaa ja näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Oletko se sinä? 

Pentuja!

Vastasyntyneet Diiva ja Gucci saivat toisensa eräänä huhtikuisena iltana ja sen seurauksena meidän pentulaatikossa tuhisee neljä 11.6.2022 syntynyttä pikkumustaa. Sukupuolijakauma tasan, kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Jälleen kerran Diiva on hoitanut pennut tunnollisesti ja rakkaudella, ja kasvattajan tehtävä on ollut lähinnä ihmetellä ja ihastella pieniä vadelmatassuja.       Tytöt Pojat

Pentusia!

Diivaa seuratessa olen ollut hiljaa mielessäni vahvasti sitä mieltä, että pentuja on tulossa. Merkit ovat olleet selvät ja päivä päivältä vain vahvistuneet. Halusin kuitenkin olla aivan varma ja käytin Diivan tiineysultrassa tänään kun vuorokausia ensimmäisestä astutuksesta on kulunut 29. Ja kyllä, pieniä sheltinalkuja löytyi yhteensä neljä. Kaikkien sydän löi, eli tähän mennessä kaikki hyvin.  Yksi salamatkustajista. Kuva on vähän kehno, mutta onpahan joku muisto käynnistä kuitenkin.